Δωράκια Για Το Πάσχα; Κι Όμως Θα Βρεις Και Στο Κατάστημά Μας!

Δωράκια για το Πάσχα; Κι όμως θα βρεις στο κατάστημά μας!

Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα. Τι θα κάνεις τώρα που άφησες τα δωράκια του Πάσχα για την τελευταία στιγμή; Θα πάρεις το αυτοκίνητό σου και θα έρθεις στη Μεγ. Αλεξάνδρου 35, στις Σέρρες για να επιλέξεις υπέροχα και ιδιαίτερα δώρα για την κουμπάρα αλλά και το βαφτιστήρι σου!

Με δύο θέσεις parking μπροστά από το κατάστημα, και ωράριο λειτουργίας 09:00-21:00 δεν έχεις να αγχωθείς για τίποτα!

Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας ηλεκτρονικά μέσα στο eshop μας, από την άνεση του σπιτιού σας! Αυτό φυσικά ισχύει και για εσάς που βρίσκεστε μακριά από την πόλη μας, αλλά ψάχνετε τα δωράκια σας! Τα δέματά μας παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες αναλόγως την περιοχή, επομένως, προλαβαίνετε!

Δώρα για την κουμπάρα

  1. Panthenol Extra 
    Img 6534
    Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να σας αποσταλεί στο χώρο σας, κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 23210 84000.
  2. Lierac 
    Ανακαλύψτε όλες τις σειρές περιποίησης της κορυφαίας εταιρίας Lierac στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ρωτήστε
    Lierac
  3. Crocs
    Ελάτε να δείτε από κοντά το πιο… άνετο ουράνιο τόξο. Η γωνιά των ανατομικών υποδημάτων γέμισε χρώματα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποιο είναι το αγαπημένο σου.
    05E04Cfc 23E7 482A 8A7B A3067C0F6802
  4. Παγούρια και θερμός Chilly’s
    Για εσένα που ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο αλλά και πρακτικό. Κάτι που η αγαπημένη σου θα το χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της και θα σε σκέφτεται!
    Img 6695

Δώρα για το βαφτιστήρι

  1. Σανδάλια crocs
    Τα λόγια είναι περιττά. Αυτά τα σανδαλάκια δεν θα τα βγάλει κ-α-ν-έ-ν-α παιδάκι από τα πόδια του όλο το καλοκαίρι.
    Img 4981
  2. Παγούρια
    Συνδυάστε τα σανδαλάκια με το χρώμα στο παγούρι και το βαφτιστήρι σας θα σας λατρέψει.
    Alpintec Kids C 500All 260X260 1
  3. Munchin 
    Αν το βαφτιστήρι σας είναι ακόμη μικράκι, τότε η Munchin έχει όλα όσα θα το κάνουν να λατρεύει την καθημερινότητά του. Παιχνίδια για το μπάνιο, πιατάκια και γενικότερα αξεσουάρ που αφορούν στο φαγητό, ποτηράκια 360 μοιρών κ.α. Δημιουργήστε το δικό σας συνδυασμό έξυπνων προϊόντων και κάνετε το πιο πρακτικό μα συνάμα εντυπωσιακό δώρο!
    Munchkin
  4. Mustela
    Η βρεφική περιποίηση είναι το Α και το Ω. Κάθε μανούλα θέλει τα καλύτερα για το μωράκι της και η Mustela σε αυτό αποτελεί εγγύηση. Όταν μάλιστα ξέρεις ότι επιλέγοντας τα προϊόντα της κερδίζεις διπλά, τότε η αγορά είναι μονόδρομος! Τι εννοούμε; Για κάθε 25 ευρώ αγορών σε προϊόντα της εταιρίας Mustela παίρνετε και μια συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα το διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο Swing της εταιρίας Medela, ενώ παράλληλα συμμετέχετε και σε άλλη μια κλήρωση για ένα βρεφικό δωμάτιο, ένα καρότσι και ένα καθισματάκι αυτοκινήτου.
    Mustela

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το κατάστημά μας είναι ανοιχτό καθημερινά 09:00-21:00, ενώ για οτιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 23210 27544 και για τις ηλεκτρονικές σας αγορές 23210 84000.

Η ομάδα του καταστήματος Ρόντσης Ορθοπεδικά και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Orthopedika24.gr σας εύχεται καλό Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές όλων μας