Στις Σέρρες Τα Ασθενοφόρα Της First Aid Ambulance

Στις Σέρρες τα Ασθενοφόρα της First Aid Ambulance

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα Ασθενοφόρα της First Aid Ambulance έχουν βάση και στις Σέρρες σε συνεργασία με τα Ορθοπεδικά Ρόντσης.

Η First Aid Ambulance δραστηριοποιείται με ιδιωτικά ασθενοφόρα στον ευαίσθητο χώρο της παροχής πρώτων βοηθειών.

Aναλαμβάνουμε κάθε είδους διακομιδή ασθενών με σύγχρονα ιδιωτικά μέσα, με αμεσότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και άψογο επαγγελματισμό.

Όλα τα ασθενοφόρα οχήματα είναι κλιματιζόμενα και πληρούν:

  • τις προϋποθέσεις ασφάλειας και καταλληλότητας του ΕΚΑΒ
  • τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Μεταφορών
  • όλα τα πρότυπα για την μέγιστη άνεση τους ασθενούς

Τα πλήρως ανακαινισμένα και σύγχρονα οχήματα της First Aid Ambulance επανδρώνονται με ένα εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό, αποτελούμενο από πιστοποιημένους διασώστες, εξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτές και είναι σε θέση να αναλαμβάνουν περιστατικά 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο με ασφάλεια και άνεση.

Οι διασώστες (απόφοιτοι του Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Α.Β.) είναι εκπαιδευμένοι ώστε να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να μπορούν να σταθούν με την αναγκαία γνώση και ευαισθησία στον πάσχοντα συνάνθρωπό τους, προσφέροντάς του με επαγγελματισμό τη μέγιστη φροντίδα.

Διαθέτουν υψηλή κατάρτιση στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμό, που τους βοηθά να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις όποιες απαιτήσεις. Έχουν πιστοποίηση BLS/AED (Βασική Υποστήριξη της Ζωής & Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση – Basic Life Support & Automated External Defibrillation) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C./www.erc.edu). Έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια I.L.S. (Άμεσης Υποστήριξης της Ζωής – Immediate Life Support του E.R.C.). Έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα P.H.T.S.S. (Prehospital Trauma Life Support) και TRF (Πρώτης Ανταπόκρισης στο Τραύμα – Trauma First Response)

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα υγειονομικής κάλυψης αθλητικών και λοιπών δραστηριοτήτων. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές αναλαμβάνουμε με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα μας τη μεταφορά τραυματιών ή ασθενών, στα πλαίσια εκδηλώσεων, αθλητικών διοργανώσεων, μουσικών συναυλιών, πολιτιστικών και χορευτικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και ομιλιών, συλλογών μηχανοκίνητου αθλητισμού και αγώνων ταχύτητας, ξενοδοχειακών χώρων και εγκαταστάσεων, δήμων χιονοδρομικών κέντρων, εργοταξίων κλπ.

Η First Aid Ambulance οφείλει την φήμη της, στην πολύχρονη εμπειρία της και στην εξαιρετική έμφαση που δίνει διαρκώς:

  • στην ποιότητα των υπηρεσιών της
  • στην ταχύτατη ανταπόκρισή της, από την εκάστοτε κλήση που θα δεχθεί το 24ωρο συντονιστικό της κέντρο, έως την έγκαιρη παρουσία του ασθενοφόρου στο σημείο του συμβάντος
  • στην ασφαλή και άνετη ιατρική μεταφορά των ασθενών
  • στην επιλογή των εξειδικευμένων ιατρών με τους οποίους συνεργάζεται
  • στην επιλογή πιστοποιημένου παραϊατρικού προσωπικού (διασωστών, νοσηλευτών, …) και στη διαρκή εκπαίδευσή του
  • στη φιλική εξυπηρέτηση και φροντίδα του παρέχει σε κάθε ασθενή ξεχωριστά
  • στο συνεχή εκσυγχρονισμό του στόλου των ασθενοφόρων της, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τα πρότυπα μεταφοράς ασθενούς

Για άμεση κλήση ή πληροφορίες 6986 166 166 και 23210 25546.

Πάντα σε ετοιμότητα 24/7 για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Asthenofora 1 990X660 1