Προσφορά!

Natures Plus Ketoliving Chocolate Shake

61,57

-40%

Το Nature’s Plus KetoLiving LCHF Shake Natural Chocolate Flavour είναι ένα συμπλήρωμα κετογονικής διατροφής σε σκόνη. Προωθεί τη διαδικασία της κέτωσης στον οργανισμό και την καύση του λίπους για απώλεια βάρους. Παράλληλα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και συνεισφέρει στον γλυκαιμικό αλλά και στον έλεγχο της όρεξης.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 126153
  • Συμπλήρωμα κετογονικής διατροφής
  • Με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή σε λιπαρά
  • Προωθεί τη βιοχημική διαδικασία της κέτωσης
  • Μεταβολισμός και καύση λίπους
  • Με χολίνη, ινοσιτόλη, ένζυμα, προβιοτικά και πρεβιοτικά
  • Χωρίς γλουτένη 
  • Εύκολη λήψη και ευχάριστη γέυση

Με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, και επιπλέον ενισχυμένο με χολίνη, ινοσιτόλη, ένζυμα, προβιοτικά και πρεβιοτικούς φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες. Η χολίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπών και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. * Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Το Nature’s Plus KetoLiving LCHF Shake Natural Chocolate Flavour βοηθά την επίτευξη της σωστής κετογονικής δίαιτας και τη διατήρηση της κέτωσης. Με 20 γραμμάρια υγιεινών λιπών που παρέχουν το 75% των συνολικών θερμίδων και τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας (MCTs), για ενέργεια. Επιπλέον περιέχει 9 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας, που παρέχει το 15% των συνολικών θερμίδων και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες (λιγότερο από το 10% των συνολικών θερμίδων). Το σύμπλεγμα πεπτικών ενζύμων ευρέος φάσματος βοηθά την υγιή πέψη, ενώ τα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά δρουν για την υγεία του εντέρου.

Η σειρά Nature’s Plus KetoLiving περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένα συμπληρώματα διατροφής για όσους ακολουθούν κετογονική διατροφή με χαμηλούς υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (Ketogenic ή LCHF (Low-Carb, High-Fat)). Η κετογονική διατροφή προωθεί στον οργανισμό μια βιοχημική κατάσταση παρόμοια με τη νηστεία, που ονομάζεται κέτωση.

Τι είναι η κέτωση;

Λόγω της κατανάλωσης χαμηλών υδατανθράκων -που είναι και η κύρια πηγή ενέργειας-, το σώμα χρησιμοποιεί τα αποθέματά του για να διατηρήσει τις βασικές του λειτουργίες. Αρχικά αξιοποιούνται τα αποθέματα ενέργειας που υπάρχουν αποθηκευμένα με τη μορφή γλυκογόνου. Όταν και αυτά τα αποθέματα εξαντληθούν ο οργανισμός αναζητά μια εναλλακτική πηγή ενέργειας μέσω της διαδικασίας που ονομάζεται νεογλυκογένεση όπου ο οργανισμός παράγει γλυκόζη χρησιμοποιώντας αμινοξέα και τριγλυκερίδια για να καλύψει τις ανάγκες του. Μετά από 2-3 ημέρες κινητοποιείται ο μηχανισμός της διατροφικής κέτωσης για την παραγωγή ενέργειας, όπου το αποθηκευμένο λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια με τη μορφή κετονοσωμάτων: β-υδροξυβουτυρικό οξύ, ακετοοξικό οξύ και ακετόνη.

Η χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων σε συνδυασμό με την υψηλή πρόσληψη λιπαρών έχει σαν αποτέλεσμα το ήπαρ να παράγει κετόνες, ουσίες που προκύπτουν από τον μεταβολισμό των λιπαρών για την παραγωγή ενέργειας. Στη κετογονική δίαιτα βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό είναι τα λιπαρά αντί για τους υδατάνθρακες.