Προσφορά!

Bauerfeind Genutrain 06040 Επιγονατίδα Ελαστική Με Ένθετο Σιλικόνης & Ελάσματα Titan

85,00

-22%

Η ελαστική επιγονατίδα Genutrain της εταιρίας Bauerdeind , διαθέτει ένθετο σιλικόνης , το οποίο ασκεί ελαφριά μάλαξη στην άρθρωση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζοντας από τις ενοχλήσεις.

Τα δύο πλάγια ελάσματα βοηθούν στην καλή εφαρμογη και άνεση.

Μετά από έναν οξύ τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση, χρόνιες ανωμαλίες, οστεοαρθρίτιδα ή αστάθεια στο γόνατο: το GenuTrain ανακουφίζει τον πόνο και σας φέρνει στο σωστό δρόμο προς τη φυσική κίνηση. Το πλεκτό ύφασμα Train διεγείρει επανειλημμένα το δέρμα, το οποίο προάγει την αντίληψη της κίνησης, ενεργοποιεί τους μυς και σταθεροποιεί την άρθρωση.

GTIN: Κωδικός προϊόντος: 442209 Κατηγορίες: , ,

Δύο σημεία μασάζ που ονομάζονται φτερά μηνίσκου στις πλευρές του γόνατος παρέχουν στοχευμένη ανακούφιση από τον πόνο γύρω από τον χώρο των αρθρώσεων και τους μηνίσκους. Δύο επιπλέον σημεία μασάζ, τα σημεία Hoffa, διεγείρουν την υπέρυθρη λιπαρή επένδυση με ελεγχόμενη πίεση. Αυτό έχει σημαντική μεταβολική λειτουργία και προωθεί τη διαδικασία αυτοθεραπείας στο γόνατο.

Χρώμα: γκρι – μπλε
Eνδείξεις: Η ελαστική επιγονατίδα με ένθετο σιλικόνης και ελάσματα (μπανέλλες) ενδείκνυται για ύδραρθρο, οιδήµατα αρθρώσεων, µυοτενοντοπάθειες, αρχόµενη χαλάρωση συνδέσµων, αδυναµία συνδέσµων, µετεγχειρητικοί και µετατραυµατικοί πόνοι, χονδροµαλάκυνση επιγονατίδας.
Mεγέθη: 

σιζγενθ.png

Κατάλληλη και για τα δύο πόδια.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,3 kg
Μέγεθος

, ,