Προσφορά!

Now Foods Vitamin D-3 (5000 Iu) – (120 Softgels)

12,86

-60%

Συμπλήρωμα διατροφής με υψηλής συγκέντρωσης βιταμίνη D3 για υγιή κυτταρική ανάπτυξη & λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 128128 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D3 είναι η χοληκαλσιφερόλη η οποία είναι το D3 συστατικό της βιταμίνης D και η ergocalciferol που είναι το συστατικό D2 της βιταμίνης D. Η βιταμίνη D3 είναι το στοιχείο που παράγεται από το δέρμα κατά την έκθεση στο φως του ήλιου. Είναι το στοιχείο που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας. Η βιταμίνη D3 παράγεται μόνο αφού το δέρμα έχει εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία.

Μόλις συμβεί αυτό η βιταμίνη D3 πηγαίνει στο ήπαρ όπου μετατρέπεται σε μια πιο σύνθετη μορφή της βιταμίνης D3 την 25-Hydroxyvitamin D3. Αυτή η ένωση στη συνέχεια καταλήγει στους νεφρούς όπου αναλύονται περαιτέρω σε μια ουσία τύπου ορμόνη που χρησιμοποιείται για την επισκευή και συντήρηση των οστών.

Ωστόσο δεν είναι άφθονη στα τρόφιμα. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D γίνεται ακόμα πιο αναγκαία ώστε να εξασφαλισθεί η επαρκής ποσότητά της στο σώμα.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D για γερά οστά υγιή γνωστική λειτουργία την κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες του σώματος ικανοποιούνται. Η NOW Vitamin D-3 μπορεί να ληφθεί μόνη της ή να προστεθεί σε χυμούς ροφήματα πρωτεΐνης ή άλλα υγιεινά ποτά. Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι εύκολα απορροφήσιμη αξιοποιείται από το σώμα και έχει εξαιρετικά χαμηλή τοξικότητα.