Natures Plus Kelp 300 Tabs
Natures Plus Kelp 300 Tabs
Προσφορά!

Natures Plus Kelp 300 Tabs

11,64

-39%

Το Kelp είναι ένα μεγάλο εδώδιμο φύκι του γένους Laminaria, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, ιδίως του συμπλέγματος Β.

Είναι καρδιοτονωτικό και ευεργετικό για τον εγκέφαλο, τα αισθητήρια νεύρα και το νωτιαίο μυελό, τα αγγεία, τα νύχια.

Σε απόθεμα

GTIN: 097467039506 Κωδικός προϊόντος: 126018 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην ελαφρά υπολειτουργία του θυρεοειδούς, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε ιώδιο. Η διόγκωση του θυρεοειδούς (βρογχοκοίλη) μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως απλή ή κακοήθης υπερπλασία (καρκίνος) ή ο υπερθυρεοειδισμός, συχνά όμως οφείλεται σε έλλειψη ιωδίου και υπoθυρεοειδισμό. Στην τελευταία περίπτωση το Kelp μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Αυξάνει τις καύσεις και βοηθάει στο αδυνάτισμα, ενώ θεωρεί ται ευεργετικό σε περιπτώσεις έλκους και τριχόπτωσης. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της περιβαλλοντικής τοξίκωσης από βαρέα μέταλλα, όπως το βάριο και το κάδμιο, καθώς και για την πρόληψη απορρόφησης από το σώμα ραδιενεργού ιωδίου και στροντίου 90, στοιχείων που ελευθερώνονται κατά τις πυρηνικές αντιδράσεις. Φαίνεται ότι είναι ευεργετικό (λόγω του ιωδίου) στις σαρκοειδώσεις (καλοήθη ογκώματα), στις ερυθηματώδεις δερματώσεις και στην ινοκυστική πάθηση του στήθους.

Χρήσιμο μπορεί να είναι το Kelp για τους φυτοφάγους και όσους πρέπει να αποφεύγουν το αλάτι, λόγω της αυξημένης πιθανότητας να λαμβάνουν ανεπαρκείς ποσότητες ιωδίου με τη διατροφή τους.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 300mg Kelp Ειρηνικού ωκεανού, περιεκτικότητας 150mcg σε ιώδιο.

Υποαλλεργικό.

Δοσολογία: Μία ταμπλέτα την ημέρα

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg