Προσφορά!

Now Saw Palmetto Συμπλήρωμα 550 Mg – 100 Caps

14,50

-54%

Nowfoods SAW PALMETTO 550 mg 100 CAPS Υπερπλασία του προστάτη

Ιστορικά, η χρήση του saw palmetto (Serenoa repens, Sabal serrulata) μπορεί να εντοπιστεί στην Αμερική από τους Mayans, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν ως τονωτικό, και τους Seminoles, οι οποίοι κατανάλωναν τους καρπούς του ως αντιβηχικό ή αντισηπτικό. Χρησιμοποιούμενα μέρη του είναι οι καρποί, το εκχύλισμα και τα παρασκευάσματα. Το NOW® Saw Palmetto είναι ένα είδος φοίνικα της Β. Αμερικής, που το εκχύλισμα των καρπών του περιέχει ωφέλιμα φυτικά συστατικά, όπως στερόλες και μια μοναδική μορφή λιπαρών οξέων που μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία του προστάτη.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 128342 Κατηγορίες: , ,

Το Saw Palmetto (Serenoa repens) είναι ένα είδος φοίνικα που φύεται στις περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Το εκχύλισμα των καρπών του περιέχει ωφέλιμα φυτικά συστατικά, όπως φλαβονοειδή, στερόλες και λιπαρά οξέα, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη.

Έρευνητικές μελέτες επισημαίνουν ότι οι καρποί του Saw Palmetto δρoυν ευεργετικά ως προς την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και της υποδραστήριας ουροδόχου κύστης. Η δράση τους μπορεί να μειώσει τη συχνότητα ούρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας και να επιφέρει ανακούφιση. Μπορεί να μειώσει, επίσης, την κατακράτηση υγρών που προκαλείται από την απελευθέρωση της ισταμίνης (αλλεργικού τύπου αντίδραση).

Το Saw Palmetto 550 mg της NOW λαμβάνεται από τους καρπούς του δέντρου. Τα βιοδραστικά συστατικά των καρπών εμποδίζουν τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη που ως γνωστόν προκαλεί τη διόγκωση του προστάτη (καλοήθη υπερπλασία).

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA (European Food Safety Authority / Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνετε 2 κάψουλες δύο έως τρεις φορές ημερησίως με νερό ή φαγητό.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Now Saw Palmetto Berries 550 mg, 100caps-0

Επιπλέον πληροφορίες

Brand