Το Καλάθι σου

Γίνε συνεργάτης του Orthopedika24!

 
Πως να γίνεις συνεργάτης του Orthopedika24 με 3 απλά βήματα!
1register
2url 2
3payment 3

Συχνές ερωτήσεις

Οι συνεργάτες μας αμοίβονται με το 5% της αξίας κάθε παραγγελίας που ολοκληρόνετε μέσω του Link που τους έχει δωθεί.

Οι πληρωμές γίνονται τελευταία μέρα του μήνα. Για να πληρωθεί ο συνεργάτης θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 25 ευρώ σε προμήθεια.

  1. Ευκαιρία κερδοφορίας: Ως συνεργάτης, κερδίζετε 5% προμήθεια για κάθε αγορά που προέρχεται από το προσωπικό σας affiliate link. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος αγοράζει μέσω του συνδέσμου σας, κρατάτε το 5% της αξίας της παραγγελίας ως κέρδος για εσάς.

  2. Υψηλή ποιότητα προϊόντων: Τα Orthopedika24 προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στον τομέα των ορθοπεδικών, των βρεφικών, των συμπληρωμάτων διατροφής και των καλλυντικών ειδών. Ως συνεργάτης, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε και να συστήσετε αυτά τα προϊόντα σε πελάτες που εκτιμούν την ποιότητα και την αξιοπιστία. Η ευρεία γκάμα μας κάνει εύκολο για κάποιον συνεργάτη να προσεγγίσει διάφορα γκρουπ πελατών
  3. Προσωπική υποστήριξη: Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας ως συνεργάτης. Θα σας παρέχουμε απαντήσεις σε ερωτήσεις, υποστήριξη στην εγγραφή και προσαρμογές που ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε.

  1. Εύκολη χρήση πλατφόρμας: Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να είναι εύχρηστη και επιτρέπει την παρακολούθηση των πωλήσεων και των εσόδων σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα στατιστικα σας σε πραγματικό χρόνο και να παρακολουθείτε την απόδοσή σας.